Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

BAL 8. Grup’ta haftanın görünümü

BAL 8. Grup’ta mücadele eden Manisa takımlarından Yunusemre Belediyespor deplasmanda Aydın Yıldızspor’la 2-2 berabere kalırken, Salihli Belediyespor deplasmanda Bolvadin Belediyespor’u 2-1 yendi. Manisa Sanayispor ise kendi evinde Sökespor’a 2-1 kaybetti. Yunusemre Belediyespor 4 puan ve averajla gruptaki liderliğini sürdürürken Salihli Belediyespor 4 puan ve averajla 6. sırada, Sanayispor ise sıfır puan ve averajla 13. sırada yer aldı.
BAL 8. Grupta oynanan 2. Hafta karşılaşmalarında şu sonuçlar alındı: “Bolvadin Belediyespor 1-2 Salihli Belediyespor, Bergama Belediyespor 3-0 Bornova Yeşilova, Manisa Sanayispor 1-2 Sökespor, Aydın Yıldızspor 2-2 Yunusemre Belediyespor, Bigadiç Belediyespor 5-1 Bölmespor, Aliağa Futbol A.Ş. 1-1 Ayvalıkgücü Belediyespor, Gönen Belediyespor 1-2 Sandıklıspor.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel