Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

23 Nisan dostluk maçı büyük heyecana sahne oldu

12 Eylül Ortaokulu öğrencileri sahada muhteşem bir mücadele örneği gösterse de karşılaşmadan 7-5’lik galibiyet ile ayrılan takım Kaymakam Büyükköse’nin yeşil formalı takımı oldu. 
Uzun süre 0-0’lık eşitliğin bozulmadığı maçta perdeyi İHA muhabiri Hakan Demir’in golü açtı. Yeşil takımda Kaymakam Murat Büyükköse ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Yalçınkaya da oynadıkları futbolla alkış topladı. Öğrencilerin büyük mutluluk yaşadığı karşılaşmanın ardından toplu halde pasta kesilirken, 12 Eylül Ortaokulu öğrencilerine sırt çantası ve futbol topu hediye edildi. 
Kaymakam Büyükköse maçın ardından yaptığı açıklamada, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrenci kardeşlerimizle halı sahada bir dostluk maçı düzenledik. Harika bir maç oldu. Kazanan dostluktu. Bundan böyle bu tür maçları sık sık yapacağız. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel