Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Ömer Akar Aday Adaylığını Resmi Olarak Açıkladı

Ak Partinin kurulmasından buyana önemli kadrolarda görev alan ve aldığı görevleri alnın akıyla yapan, başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken, özellikle Manisa ve ilçelerinde  yapılan yatırımlarda aktif rol oynayan çalışkan iş adamı Ömer Akar, Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı oldu.

Manisa’da sevilen bir isim olan Akar, 2004 yılından beri Ak Parti’nin hemen hemen her kademesinde görev aldı. Yıllarca Gençlik Kolları ve İl Yönetiminde yer alan Ömer Akar, Arge Başkanlığı İdari ve Mali İşler Başkanlığı, Çevre Şehir ve Kültür’den Sorumlu İl Başkanı ile Tanıtım Medya Başkanlığı görevlerine bulundu. Akar’ın aday adaylığı siyasi arenada büyük yankı uyandırırken, teşkilat içerisinde ise heyecan yarattı.

 Akar, AK Parti Manisa İl Teşkilatında , AR-GE Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Başkanlığı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı ile Tanıtım Medya Başkanlığı görevlerine bulundu. Akar’ın aday adaylığı AK Parti Manisa teşkilatı ile birlikte iş dünyasında memnuniyetle karşılandı. Amacının tarih ve kültür şehri Manisa’ya en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu dile getiren, iş adamı Ömer Akar, aday adaylığını bugün AK Parti İl Binası'nda düzenlediği basın toplantısı ile resmen kamuoyuna duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel