Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Selendi hayvan pazarı istiyor

Partisinin ilçe bayramlaşma programında konuşan AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer ilçede hayvan pazarı bulunmamasının vatandaşları zor durumda bıraktığını belirterek ilçenin eksikliklerinin giderilmesini talep etti.

AK Parti Selendi İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Manisa Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Uğur Aydemir katıldı. Selendi’de AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer ve partililer tarafından karşılanan Uğur Aydemir partililer ve vatandaşlar ile tek tek bayramlaştı. Parti binasında gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan İlçe Başkanı Muharrem Sezer, herkesin bayramını kutladığını belirterek, "Bayram arifesinde gördük İlçemizde bir tane hayvan pazarı yok, zahire pazarı yok halkımız zor durumda kalıyor. Bunlar bir an önce yapılmalıdır." dedi.

KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir de, "Birlik ve beraberliğimize ihtiyacımız var. Ülkemizi çok seviyoruz bunun için çok çalışmalıyız. Makam için siyaset yapmıyoruz mevki için siyaset yapmıyoruz biz Allah için siyaset yapıyoruz ülkemiz için siyaset yapıyoruz millet için siyaset yapıyoruz onun içinde bu kapıyı sonuna kadar açacağız. Vatan için bu kapıyı açacağız, millet için açacağız, bayrağımız diyen kim varsa vatan bölünmesin diyen kim varsa vatan eğilmez millet eğilme kim varsa Türkiye’nin büyümesini kim konuşuyorsa kim Türkiye bağımsız ülke olmak için yürüyor diyorsa kim Türkiye daha iyi gelişsin diyorsa kapılarımız sonuna kadar açık. Biz herkesi kucaklıyoruz gönül köprülerini açıyoruz. Bütün dünyada gönül coğrafyamızda kim varsa onlara yardım edeceğiz. Elimizin ulaştığı yere kadar, birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza edene kadar bayrağımızı göklerde dalgalandırmak için sonuna kadar siyaset yapıyoruz. Birileri içimizi karıştırıyor Türkiye’nin gelişmesini istemiyorlar. Onun için bizler tek yumruk olacağız kimseye boyun eğmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Bayramlaşma programına AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in yanısıra AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Selendi Koordinatörü Mehmet Emin Çipiloğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Şarkdağ ve Emrah Kurşun, Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Dursun Kıvrak, Belediye Eski Başkanı Mürsel Uçan, AK Parti Eski İlçe Başkanı Muhammet Akcan, Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve üyeleri İlçe yönetimi, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
SelendiHayvan Pazarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel