Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Kaymakam Uğur Turan, Gediz Elektrik’i Ziyaret Etti

Bir Aydem kuruluşu olarak İzmir ve Manisa illerinde yaklaşık 3 milyon müşterisine sürekli ve düşük maliyetli elektrik hizmetini sunma amacıyla faaliyet gösteren Gediz’in Manisa Bölge Sorumlusu Mehmet Emin Akcan, Kaymakam Turan’a, indirimli elektrik satış kampanyaları, yenilenen konseptiyle ve hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Gediz Müşteri İlişkileri Merkezileri (MİM) ve Gediz İletişim Merkezi ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Gediz ile Turgutlu Kaymakamlığı’nın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yakın koordinasyon ve uyum içerisinde çalışmalara devam edeceğini söyledi. Gediz Manisa Bölge Sorumlusu Akcan ise, "Gediz, Manisa halkına mümkün olan en iyi ve kaliteli hizmetleri sunmaya devam ederek müşteri memnuniyetini sürdürmeyi hedeflemektedir." dedi.
Akcan, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Turan’a teşekkür etti. Kaymakam Turan da Gediz Manisa Bölge Sorumlusu Mehmet Emin Akcan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel