Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

AK PARTİLİ, BAYBATUR FETULLAHÇI TERÖR ÖTRGÜTLERİ İLE MÜCADELEMİZİ KİMSE SULANDIRAMAZ...

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "CHP zihniyeti, şimdi de Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine yönelik devletin titizlikle yürüttüğü mücadeleyi sulandırmak adına yaptığı bu çıkışla gerçek niyetini bir kez daha ortaya koymakla kalmamış, hükümetimizi, devletimizin güvenlik kurumlarını ve yargıyı madara edeyim derken kendisi madara olmuştur" dedi.

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Sebze-Meyve Hali’nde toptancılık yapan 4 çocuk babası 40 yaşındaki Adil Öksüz’ün isim mağduru edildiğini vurgulayan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Bülent Tezcan’ın açıklamalarını sorumsuzluk olarak niteledi. "Ana muhalefet gibi ciddi bir sorumluluğu üstlenmiş partinin bir genel başkan yardımcısı ciddi bir suçlamada bulunurken hiç mi araştırmaz? T.C. kimlik numarası karşılaştırması yapmaz?" diyen Baybatur, "15 Temmuz gecesi kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle bu milletin canı pahasına verdiği mücadeleyi ’tiyatro’ diyerek değersizleştirmeye çalışan CHP zihniyeti, şimdi de Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine yönelik devletin titizlikle yürüttüğü mücadeleyi sulandırmak adına yaptığı bu çıkışla gerçek niyetini bir kez daha ortaya koymakla kalmamış, hükümetimizi, devletimizin güvenlik kurumlarını ve yargıyı madara edeyim derken kendisi madara olmuştur" şeklinde konuştu.

Tezcan’ın milletin gözünün içine bak baka yalan söylediğini belirten Baybatur, "Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış bu o kadar da sürmedi. Sayın Tezcan önce Salihlili sebze-meyve toptancısı Adil Öksüz’den ardından yalan beyanatla kandırmaya çalıştığı aziz milletimizden özür dilemeli" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiManisa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel