Öne Çıkanlar nurullah savaş recai şeyhoğlu recep tayyip erdoğam genel kurmay başkanlığı niğde saldırısı

AK Parti Kula ve Gördes’te bayramlaşma töreni

Manisa’nın Kula ve Gördes ilçelerinde AK Parti teşkilatları düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

AK Parti Gördes İlçe Teşkilatında Manisa Milletvekili İsmail Bilen’in katılımıyla bayramlaşma ilçe teşkilatında yapıldı. Partililerle bayramlaştıktan sonra konuşma yapan AK Partili Bilen, Arakan’da Müslümanların katledilmesiyle ilgili olarak, "Arakan’da yaşanan insanlık dramını görüyoruz. Bu yaşanan insanlık dramıyla bayramımız buruk geçiyor. Bize bizim ecdadımız ki uçan kuşlara göç ettikleri dönemde telef olmasınlar aç kalmasınlar diye vakıflar kurmuşlar. Onların yol güzergahlarına yemler bırakmışlar. Böyle bir ecdadın böyle bir geçmişin mirasçısı olarak dünyada hele hele birde dindaş olduğumuz, aynı dine mensup olduğumuz, aynı kıbleye yöneldiğimiz insanların sadece inandıklarından ve düşündüklerinden dolayı zulme uğramaları bizleri derinden üzüyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hemen hemen tüm İslam ülke liderleriyle görüştü. Burada yaşanan zulmü durdurmak adına yine Birleşmiş Milletler Genel Sekreterini arıyor. Bunlara rağmen dünya oradaki yaşanan katliama, soy kırımına sessiz ve duyarsız kalıyorlar. Dileriz ki bu insanlık soy kırımı biran önce biter ve barış sağlanır" dedi.

Bilen’in konuşmasının ardından partililer birbirleriyle bayramlaştı.

Gördes’teki programa AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İnci, Kadın Kolları Başkanı Seher Eren, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Aydın ve çok sayıda partili katıldı.

Kula AK Parti’de Bayramlaşma

AK Parti Kula İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Programda konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir başta şehit aileleri olmak üzere, bütün vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladığını dile getirdi. KİT Komisyonu başkanı olarak Kula’ya yapılan yatırımları yakından takip ettiğini dile getiren Aydemir, Kula Devlet Hastanesi projesi ile de yakından ilgilendiğini belirtti. Uzun yıllardır çalışmaları süren Kula Devlet Hastanesi yeni hizmet binası için güzel aşamalar sarf ettiklerini ve yakın zamanda yapılacak ihale sonrasında temel atma ve inşaat çalışmalarının başlayacağını dile getiren Aydemir, Kula devlet Hastanesi yeni hizmet binasının şimdiden Kula’ya ve Kulalı hemşerilerine hayırlı olmasını temenni etti.

Programa AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, eski Kula Belediye Başkanı işadamı Selim Aşkın, AK Parti Kula Kadın Kolları Başkanı Hatice Deveci, AK Parti Kula Gençlik Kolları Başkanı Kamil Aytan, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, belediye meclis üyeleri, eski ilçe başkanları, sivil toplum kuruluş başkanları ile partililer katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Manisa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel