Öne Çıkanlar Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtar zatürreye yenik düştü Yunusemre Kadınları Akhisar Arena

Zabıta Denetimleri Devam Ediyor

 Rutin denetimler kapsamında çarşı merkezinde bulunan kasap ve lokantalarda ruhsat ve hijyen denetimi yapan zabıta ekipleri, eksiklikleri bulunan esnaflara ihtarda bulundu. Şehzadeler Belediyesi olarak ilçe genelinde vatandaşın huzur ve sağlığı için taviz vermeden gerekli olan tüm denetimleri yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Halkımızın daha rahat ve sağlıklı bir Şehzadeler’de yaşaması için denetimlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bu bağlamda zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz geçtiğimiz gün ilçemizin çarşı merkezinde bulunan Kasaplar ve Lokantalarda ruhsat ve hijyen yönünde incelemelerde bulundu. İlçemiz genelinde yapılan denetimlerde esnaflarımızın özellikle hijyen kurallarına uyarak temiz ve sağlıklı üretim yaptıkları görüldü. Bunun yanı sıra evrak yönünden tespit edilen eksiklikler noktasında esnaflarımıza gerekli ikazlar yapılmıştır. Şehzadeler Belediyesi olarak halkımızın daha güzel bir Şehzadeler'de yaşaması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel