Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Yunusemre’nin Satranç Sporcularından Büyük Başarı
Yunusemre Belediyespor Satranç Takımı Akhisar’da düzenlenen 2015-2016 Manisa Yıldızlar Satranç Ligi’nde büyük başarı elde etti. 6 takımın yarıştığı grupta maç kaybetmeyerek lider bitiren satranç takımı, finallere gitme hakkı kazandı.
Yunusemre Belediyespor satrançta da başarılarını sürdürüyor. 2015-2016 Manisa Yıldızlar Satranç Ligi’ne Atakan Çöl, Buğrahan Hamza Özenç, Bahadır Başaran, Beyza Özenç ve Kemal Sayın’dan oluşan sporcularla katılan Yunusemre Belediyespor, 6 takımın yer aldığı grupta maç kaybetmeyerek lider oldu. Takım, yakaladığı başarıyla finallere gitme hakkı kazandı.
Satranç Antrenörü Hasan Alevnur, 5 takımın yer aldığı ligde birbirinden kuvvetli rakipler yer aldığını kaydetti. Şampiyon olmak istediklerini kaydeden Alevnur, “Mehmed Kaçangar, Uğur Mutlu Güngör, Bekir Özenç, Hakan Karakafa, Harun Gonca, Buğrahan Hamza Özenç, Beyza Özenç, Sıla Yaman ve Samet Çalışkan’ın yer aldığı takımımız grupta şuan 3. sırada ve sezonu kupa ile kapatmaya çok yakın. Son maçını 29 Mayıs 2016 tarihinde İl Gençlik Spor ile yapacak olan Yunusemre Belediyespor satranç takımı bu maçı kazanarak kupaya uzanmak ve sezonu kupa ile kapatmayı hedefliyor. Yıldızlar Liginde mücadele ederek birinciliği kazanan sporcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Geçen hafta sonu başlayan ve 29 Mayıs’ta sona erecek Kulüpler İl Yarışmalarında ise kupa kazanmaya çok yakınız. Sporcularımız, profesyonel satranç sporcularının yer aldığı grupta gerçekten çok güzel mücadele veriyor. Belediyespor’umuza yakışır şekilde mücadele eden tüm arkadaşlarımı ve bizlere her zaman destek olan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve Kulüp Başkanımız Arif Alkan’a teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel