Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Yunusemre Ağaçlandırılıyor
Yunusemre Belediyesi gerçekleştirdiği fidan dikim çalışmalarıyla ilçeye nefes aldıracak. Ağaçlandırma çalışmalarına hız veren belediye, Halit Görgülü Ortaokulu bahçesi ve Yağcılar Mahallesinde Çınar, Katalpa ve Erguvan ağacını toprakla buluşturdu.
Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Halit Görgülü Ortaokulu bahçesi ve Yağcılar Mahallesine Çınar, Katalpa ve Erguvan ağacı dikti. Belediye ekipleri, okul bahçesinde öğrencilerle birlikte ağaç dikimi yaptı. Okulun beden eğitimi öğretmenlerinden Tolga Ünal çalışmayla öğrencilerin artık daha güzel bir bahçede zaman geçireceğini belirterek, “Okulumuz eğitim-öğretim yılı başında hizmete açıldı. Yunusemre Belediyesi okulumuzda peyzaj çalışması yaptı, ekipler öğrencilerimizle birlikte ağaç dikti. Belediyemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Fidan diken öğrenciler de onları koruma sözü verirken; bahçelerini güzelleştiren Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel