Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

YEŞİLAY HEGEM İLE EL ELE

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Türkiye Yeşilay Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Salih Fulcun bağımlılıkla mücadele programı düzenleyeceklerini belirterek, çok anlamlı bir amaç için HEGEM Manisa Şubesi Başkanı Sayın İsmail Aydın ile Yeşilay vesilesiyle bir arada olduklarını söyledi.
Mart ayının ilk haftasında yapılacak etkinliklerde Yeşilay, HEGEM, Celal Bayar Üniversitesi, Manisa Müftülüğü, Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşları ile ortak yapılacak olan etkinlikerde ortak hareket edilcek. Ziyaret sırasında Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olan Hayatboyu Eğitim ve Şiddetle Mücadele Vakfı (HEGEM) ile bundan sonraki çalışmalarda işbirliği yapacakları ve bu tür etkinliklerde birlikte hareket edecekleri mesajını verdiler.
Etkinlikler kapsamında çeşitli eğitim çalışmaları yapılarak, İş birliği kapsamında genç nesillerin hayatlarına dokunarak, onları tehlikelerden nasıl korunması ve bağımlılıklarla mücadele ederek gençleri nasıl motive edileceği hususunda çalışmalar yapılacak. Ayrıca halkı biliçlendirme amacı güdülerek, Manisa risk analizleri gibi konularda önemli adımlar atılacak.
Bu kapsamda Yeşilay'ın çocuk ve gençlere yönelik tüm koruyucu, önleyici çalışmalarında Yeşilay ve HEGEM birlikte hareket edecek. 
HEGEM Manisa İl Başkanı İsmail Aydın ise konuyla ilgili şunları söyledi: “Yeşilay geçmişten bugüne güzel işlere imza atan bir kurumdur. Dünyanın yeni konuşmaya başladığı bağımlılık gibi ciddi konuyu bizler Yeşilay ile çok eskiden beri dile getiriyorduk. Sigara, alkol, madde bağımlılığı derken şimdi de teknoloji bağımlılığıyla mücadele ediyoruz. Şiddete yönelten  her türlü bağımlılığa karşı savaş açan bir vakıf olarak toplumda farkındalık oluşturmak en büyük gayemiz. HEGEM olarak Yeşilay’ın yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu süre zarfında Yeşilay Manisa Şubesi ile beraber birçok ortak proje gerçekleştireceğiz” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel