Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Yeşilay Haftası ödül töreniyle son buldu

Yeşilay Manisa Şubesi tarafından verilen ödüller Manisa Polisevinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Yeşilay, ‘Bağımlılıklardan uzak, sağlıklı yaşamı’ misyon edinen, söz ve eylemleriyle bu mücadeleye destek veren kişi, kurum ve kuruluşları Zümrüdüanka Ödülü ile ödüllendirdi. Manisa Polisevinde düzenlenen ödül töreninde Yeşilay Manisa Şube Başkanı Berk Mersinli emeği geçenlere teşekkür plaketi verdi.

Manisa Polisevi VİP salonunda düzenlenen Yeşilay Haftası kapanış programında Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Ahmet Kemal Çelebi, Manisa İl Halk Sağlığı Müdürü Engin Yıldırım, Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Korkmaz, Manisa İl Sağlık Müdürü Hakan Bayrakçı, Manisa Genç İşadamları Derneği Başkanı Ömer Geriter, Gazeteci Cemil Seval, Kavram Lisesi Kurucu Müdürü Nalan İpek, Yeşilay Manisa Şube Başkanı Berk Mersinli’nin elinden ödül aldı.

Yeşilay’ın birçok ülkede alkol, tütün, uyuşturucu madde, kumar gibi zararlı alışkanlıklarla ve teknoloji bağımlılığıyla mücadelenin adeta bayraktarlığını yaptığını belirten Yeşilay Şube Başkanı Berk Mersinli, "Manisa’da 1 Mart tarihinden itibaren farkındalık oluşturmak adına etkinliklerimizi sürdürdük. Yeşilay Dayanışma Haftası boyunca çeşitli okullarda öğrencilere yönelik farkındalığın arttırılması amacıyla çeşitli etkinlikler ve eğitim seminerleri gerçekleştirdik. Kadınlarımıza yönelik düzenlenen Yeşilay kadın dayanışması, bilgilendirme seminerleri, gençlerimizle, Yeşilay gençlerle ele ele Yeşilay sahalarda programı, yürüyüş etkinliği, şehrin muhtelif noktalarında stand faaliyetleri aracılığıyla farkındalık oluşturduk. Manisa Genç İş Adamları Derneği - Yeşilay Dayanışma toplantısı ve nihayetinde en Yeşilaycılar ödül töreni ile hafta boyunca yapılacak olan etkinliklerimiz bugün burada son buldu. Yeşilay ailesi olarak çalışmalarız durmadan devam edecek. Ben emeği geçen başta Manisa Valimiz Mustafa Hakan Güvençer olmak üzere herkese teşekkür ediyorum."

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise Yeşilay yöneticilerine ve destek verenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
ManisaYeşilay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel