Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film şehzadeler belediyesi manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Yeni Tekstil Fabrikası’nda Üretim Başladı

Kula Belediyesi ve Akar Tekstil işbirliğiyle “Kula’da işsizliği önleme, 1750 Kişiye İstihdam Projesi” kapsamında Kula’ya inşa edilen Tekstil Fabrikası inşaatı sona erdi. 25 Milyon Liralık yatırımla inşası tamamlanan yeni fabrika tesislerine, taşınma işlemleri tamamlandı. Şuan 552 Kulalı vatandaşın çalıştığı yeni tekstil fabrikasında, firmanın İzmir üretim tesislerinde çalışan Kulalı işçilerin gelmesi ve yeni personel alımlarıyla 1.750 kişinin istihdam edilmesi hedefleniyor. Yeni tekstil fabrikasında süren çevre düzenlemesi çalışmalarını incelemek için fabrikayı ziyaret eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, her şehrin kendi halkının refahı için istihdam sağlamasının en önemli faktör olduğunu söyledi.

Başkan Tosun; “ Kula’ya Umut Olduk”
Kula’nın “1750 Kişiye İstihdam” Projesi ile uzun yıllardır göç veren bir ilçe konumundan çıktığını işaret eden Başkan Hüseyin Tosun, şunları ifade etti: " Ülkemizin hatta dünyanın temel sorunlarından biri olan işsizlik noktasında özel bir tekstil firması ile yürüttüğümüz '1750 Kulalı'ya İstihdam Projesi' kapsamında hayata geçirdiğimiz Tekstil Fabrikası’nın, Kulamız için umut olduğunu düşünüyorum. Her daim Kula için hayalini kurduğumuz binlerce kişiye iş kapısı olacak fabrikada Kulalı hemşehrilerimiz çalışmaya başladı. Firma ile yaptığımız protokol gereği burada çalışan sayısı ilerleyen zamanlarda 1750 kişiye çıkacak. Şuan fabrikanın çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürüyoruz. Kulamıza, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel