Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

Yaşlı adamın hayalini Başkan Karaçoban gerçekleştirdi

Alaşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Kavaklıdere Mahallesinde ikamet eden ve ekonomik durumu tekerlekli sandalye almaya yetmeyen engelli vatandaş Cavit Şen’in hayalini Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban gerçekleştirdi.

Alaşehir’de yaşayan ve maddi imkansızlıklar yüzünden engelli aracı alamayan Cavit Şen’in ailesi, Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’ne başvurarak engelli aracı talebinde bulundu. Cavit Şen’in durumu ile bizzat ilgilenen Başkan Dr. Gökhan Karaçoban, engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verilmesi talimatında bulunduktan kısa süre sonra Cavit Şen’in hayali gerçek oldu. Cavit Şen’e tekerlekli sandalyesi Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Turan tarafından verildi. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Cavit Şen, “Sesimize kulak veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a buradan bir kez daha göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Çok mutluyum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
AlaşehirBelediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel