Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem şehzadeler belediyesi Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu

Yapılan çalışmayla toz ve çamurdan kurtuldular

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte köy ve beldeden mahalle statüsüne dönen bölgelerden başlayarak altyapı ve üst yapı çalışmalarına ağırlık veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde de bu çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Geride kalan sürede 5 milyon liralık yatırımla ilçede 121 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşları yaz mevsiminde tozdan, kış mevsiminde de çamur derdinden kurtarmış oldu. 
Gölmarmara ilçesinde ilçe merkezi ve mahallelerde yaptıkları parke taşı döşeme çalışmalarıyla vatandaşa nefes aldırdıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Geride kalan sürede Gölmarmara ilçemizde 5 milyon liralık yatırım yaparak toplam 121 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdik. Köy ve beldeden mahalleye dönen yerleşim yerlerimiz de bu çalışmalarımızla rahat bir nefes aldı. Sonuç itibariyle yazın tozdan, kışın da çamur deryasından hemşehrilerimizi kurtarmış olduk. Güle güle kullanılsın” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel