Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

Yanlış tuşlama başına iş açtı

Sarıgöllü Avukat Akgün Eskici, ekektronik ortamda yapılacak olan ihalelerde vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu. 
Avukat Eskici açıklamasında, "Sarıgöl İcra Dairesi tarafından bir menkul aracın elektronik ortamda ihalesi yapıldı. Müvekkilim olan bir şahıs da bu ihaleye katılıyor. Gece 24'e kadar teklif verebilme imkanına sahipsiniz. Gece 23.58'de bir başka vatandaş muhammen bedeli 30 bin TL olan araca 24 bin TL teklif veriyor. Müvekkilim ise, aynı gün 23.59'da 24.100 TL teklif veriyor. Ancak, teklifi verirken yanlışla 241.000 olarak basınca aracın ihalesi müvekkilimde kalıyor. Hatasını anladı ve bana geldi. Bunun hayatın akışına aykırı olduğu ortadadır. Hatayla yapılan bir yanlışlık olduğu gerekçesi ile itirazda bulunduk. Mahkemeye vererek, ihalenin iptaline istedik. Bu konuda vatandaşlarımızı uyarıyorum. Mutlaka elektronik ortamda yapacakları işlemlerde basacakları tuşları dikkatli bassınlar mağdur duruma düşmesin. Sadece bu değil banka kartlarınızda da dikkatli olunuz’’ uyarısında bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel