Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi salihli Manisa Büyükşehir Belediyesi Emekliye 241 lira zam

Veziroğlu Kur’an Kursu Açıldı
Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Mahallesinde atıl durumda bulunan Kur’an Kursu binasını yapılan tadilatın ardından yeniden hizmete açtı. Mahalle halkının talebi ile atıl binada kapsamlı bir tadilat yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Veziroğlu Kur’an Kursumuz halkımıza hayırlı olsun.” dedi.
Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Mahallesinde atıl durumda bulunan Kur’an Kursunu yeniden hizmete açtı. Yaklaşık 20 yıllık olan ve atıl durumda bulunan binada Veziroğlu halkının talebi ile tadilat çalışması başlatan Şehzadeler Belediyesi, tadilat çalışmasının ardından Kur’an Kursunun açılışını gerçekleştirdi. Veziroğlu Mahalle Meydanında gerçekleşen açılış törenine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Çipiloğlu, Başkan yardımcıları Bilal Demir, İsmail Önal, Süleyman Çoban, İl Müftü Yardımcısı Sevinç Tepekaya, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet Cesur ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programında söz alan Veziroğlu Mahalle Muhtarı İbrahim Tunalı, “Şehzadeler Belediyemize mahallemize vermiş olduğu destekler nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Veziroğlu muhtarlığı olarak bu güne kadar istediğimiz birçok şey yerine geldi. Bir kısmının da zaman içerisinde çözüleceğinin sözlerini aldık. Ben mahallemize gereken her türlüğü desteği veren ve bu Kuran kursumuzun açılmasına vesile olan Şehzadeler Belediye Başkanımız ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Muhtarın ardından konuşan Kur’an Kursu öğretmeni Zeynep Çengel Kur’an Kursunun yeniden açılmasından dolayı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür etti.
“KUR’AN KURSLARI VE CAMİLER MEDENİYETİMİZİN HUZUR MERKEZLERİDİR”
Kur’an Kursu ve camilerin medeniyetimizin huzur merkezleri olduğunu ifade eden Şehzadeler ilçe Müftüsü Mehmet Cesur ise, “Veziroğlu Mahallemizde bugün Allah’ın emrine, peygamberimizin sünnetine uyarak Kur’an-ı Kerim’in öğrenilmesinin amacı ile yeni hizmet binasını hizmete sunmak için bugün bir araya toplandık. Rabbim hepimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Bu Kur’an Kursu’nun açılmasında desteklerini sunan Sayın Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu’na, değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve belediye personeline ve özellikle bu binada Kur’an Kursu’nun açılmasını sağlayan 28 kursiyerimize çok teşekkür ediyorum. Kur’an Kursları ve camilerimiz bizim medeniyetimizin merkezleridir, huzur merkezleridir. Bu kurslarımızı açmak ve yaşatmak, ülkemiz için en önemli birlik ve beraberlik unsurudur. Ben bu vesile ile bu Kur’an Kursu binasının Veziroğlu Mahallemize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.
“GÖREVİMİZ SİZLERE HİZMET ETMEK”
Göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar Veziroğlu Mahallesine hizmetler yaptıkları ve yapmaya devam edeceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik şunları söyledi:
“Öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bugün Veziroğlu Mahallemizde böylesine güzel ve anlamlı bir açılış vesilesi ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bize Veziroğlu mahallemizde bir Kur’an Kursu ihtiyacı olduğu ile ilgili bir talep gelmişti. Sizlerin Kur’an eğitimi almak istediğinizi bizlere ifade ettiklerinde, biz Şehzadeler Belediyesi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Müftülüğümüzün de talebi ile bugün açtığımız binamızda baştan sona tüm tadilat ve çalışmaları yaparak, en güzel şekliyle kurs hizmeti verecek bir bina haline getirdik. Bugün gerçekten de çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Karşımızda duran beyaz başörtülü hanımefendiler bu Kur’an Kursunda kursiyerler. Hepinizi azminizden dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca Kur’an Kursu hocamızda gerçekten kendini Kur’an eğitimine adamış bir insan ona da çok teşekkür ediyorum. Bugün bu Kur’an Kursunun açılmasını siz istediniz bizde yerine getirdik. Veziroğlu Mahallemizde bunun haricinde bizden talep edilen, muhtarlığımızın bize ilettiği konularla ilgili ne gerekiyorsa bugüne kadar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bizim görevimiz sizlerin hizmetkarlığıdır. Bu nokta da gece, gündüz demeden çalışıyoruz. Bugün de aramızda başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz ve çalışanlarımız var. Hepimizin görevi sizlere hizmet etmek, başka bir gayemiz yok. Yaptığımız tüm hizmetler mahallemiz için, Şehzadeler’imiz için hayırlara vesile olsun.” dedi.
“ŞEHZADELER’DE 35 KURS’TA BİN 56 KİŞİ KUR’AN EĞİTİMİ ALIYOR”
Şehzadeler Belediyesi ile bizlikte Veziroğlu Mahallesine birçok hizmetler yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “Böylesine güzel bir günden sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Şehzadeler Kaymakamlığı olarak biz ve Şehzadeler Belediyesi ilk kurulduğunda bize ne değişecek deniyordu. Bu binanın açılışı buna en iyi örnektir. Bu Kuran kursu binasının yeniden hayata kazandırılmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik olmak üzere, tüm belediye personeline çok teşekkür ediyorum. Burada en büyük güzellik şuan bu Kuran kursumuzun açılışında bulunan değerli bayanlarımızın olmasıdır. Sizlerin yüzünde kendi annemi, kendi kız kardeşimi görmüş kadar mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Sizlerin gayretleri de hakikatten takdire şayandır. Biz Kur’an Kurslarına büyük önem veriyoruz. Bugün burada açtığımız Kur’an Kursumuz gibi ilçemizde 35 tane Kur’an Kursumuzda bin 506 kişi Kur’an eğitimi alıyor. Daha önce sadece yaz aylarında öğrencilerimi için açtığımız Kuran Kurslarını artık kışında açıyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Kur’an Kursumuz Veziroğlu Mahallemize hayırlı olsun.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel