Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Vali Güvençer’den referandum açıklaması

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumuyla ilgili olarak il genelinde bütün güvenlik tedbirlerinin alındığını ve güvenlik açısından bir risk bulunmadığını söyledi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Anayasa referandumuyla ilgili olarak il genelinde alınan güvenlik tedbirleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Manisa il genelinde güvenlik açısından bir risk faktörünün bulunmadığını vurgulayan Vali Güvençer, emniyet ve jandarmadaki bütün personelin referandum süresince ya sahada olacağını ya da karargahlarında bulunacağını kaydetti. 5 bine yakın güvenlik görevlisinin 16 Nisan Pazar günü sabahtan sonuçlar neticeleninceye kadar görev yapacağını ifade eden Vali Güvençer, “Sadece sandık bölgelerinde, sandık çevrelerinde emniyet ve jandarma bölgesine göre görevli sayamız 3 bini aşıyor. Arkadaşlarımızla çok sıklıkla değerlendirme toplantısı yaptık. Çok özel bir risk değerlendirmemiz yok. Bu manada Manisa hem geçmişten gelen tecrübesiyle, hem de Manisa’nın sosyolojik getirdiği artılarla kazasız belasız çok rahatlıkla bu referandum sürecini, referandum gününü atlatacağız. Hiç kimsenin güvenlik açısından bir sıkıntısı olmasın” diye konuştu.

Türkiye’de seçimlerin adli organlar vasıtasıyla yürütülmesinde Türkiye’nin dünyada örnek gösterilebilecek tecrübeye ve güvenirliliğe sahip olduğunu vurgulayan Güvençer, “Gözlemcilerin hazırladığı raporlarda bunu tescil ediyor. Türkiye özellikle seçim sürecini çok sağlıklı ve güvenli yöneten, örnek uygulamaları başlatmış bir ülkedir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel