Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Üreticilere Büyük Destek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi tarafından Selendi Karakozan Mahallesi’ne yapılması planlanan 8 adet tamamlanarak üreticilere teslim edildi. Göletler, hayvan içme suyu göleti ve çiftçiler tarafından dikilen ürünlere can suyu olarak hizmet verecek. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu ve Kırsal Alan Yönetim Şubesi Müdür Vekili Duran Akdağ ile kırsal hizmetler teknik personelleri tarafından yapımları tamamlanan göletlerde incelemelerde bulunuldu. Başkan Gençoğlu, üreticiler ile görüşmelerde bulunarak göletlerin hayırlı kazançlar getirmesi temennisinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları ile merkez ve tüm ilçelerin kırsal bölgelerindeki üreticilerin kalkınmalarına yönelik çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini kaydeden Bircan Gençoğlu, çalışmalar ile üreticilerin yanında olarak destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel