Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Turgutlu'nun yeni belediye başkanı ilk nikahını kıydı

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Turgutlu Belediye Başkanlığı görevini devralan Çetin Akın, ilk nikahını kıydı. Akın, dünya evine girmeye hazırlanan Semanur-Sergen Karataş çiftinin nikah akitlerini gerçekleştirdi. Turgutlu Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşen nikah töreninde ilk nikah akdini gerçekleştiriyor olmasının memnuniyetini paylaşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Bu zamana kadar 42 çiftin nikah şahitliğini yaptım. Bugün belediye başkanı olarak ilk nikahımı kıyıyorum, bundan sonra da kıydığım nikahların takipçisi olacağım. Sürdürülebilir bir evlilik karşılıklı sevgi,saygı ve hoşgörüye bağlıdır. İyi günlerinizde olduğu gibi kötü ve sıkıntılı günlerinizde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirinize destek olmalısınız. Aranızdaki bu dayanışma sizden sonra ki neslin mutluluğuna da teşkil edecektir. Genç kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. 
Genç çiftler de mutluluklarına ortak olan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'a teşekkür etti. Akın’ın kıydığı nikahın şahitliklerini Tülay Gülbahar ile Muharrem Canerkul yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel