Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

TURBELDAK Vişneli-Nazarköy etabını keyifle tamamladı

Her hafta farklı bir yerde doğaseverler ile buluşmayı hedefleyen TURBELDAK bu kapsamda yeni yerler keşfetmek isteyen vatandaşların da etkinliklere katılımları konusunda davet ediyor.
Kuruluş amaçlarından biri her hafta daha çok insanı doğa ile buluşturmak olan TURBELDAK bu hafta da yeni katılım sağlayan doğaseverler ile Vişneli-Nazarköy etabında keyifli bir yürüyüş gerçekleştirdi. Her hafta Pazar günleri farklı yerlerde yürüyüşlerin gerçekleşeceği belirtilirken, doğayla iç içe olmak isteyen vatandaşların etkinliklere katılabileceği de bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel