Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Tarımsal ilaçlamaya büyükşehir desteği

Yerelde kalkınmanın sağlanması amacıyla tarımsal ve kırsal projelere ağırlık veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, üreticilerin ilaçlama sezonunu açmasıyla birlikte tarımsal ilaçlama sondajlarını aktif hale getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, üreticilerin kalkınması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Tarımsal üreticilerin yanında yer alan projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, tarımsal ilaçlama sondajlarını da aktif hale getirdi. Saruhanlı ilçesinde merkez ilaçlama sondajı, Yılmaz Mahallesi mezarlık yanındaki ilaçlama sondajı, Gökçeköy, Halitpaşa, Çullugörece, Adiloba ve Şehzadeler ilçesindeki Karaağaçlı Mahallesinin ilaçlama sondajları kullanıma açıldı. Üreticilerin bol ve kaliteli ürün almaları için zirai ilaçlamaların önemine dikkat çeken Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, kullanıma açılan ilaçlama sondajlarının hayırlı olmasını diledi. Gençoğlu su kaynaklarının günden güne azalması nedeniyle gereksiz su kullanımının önüne geçilmesi için alınması gereken önlemler konusunda üreticileri uyarırken, ilaçlama sondajlarının amaç dışı kullanılmaması gerektiğini de vurguladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yerelde kalkınmaya önem verdiğini ve bu nedenle üreticilere bir çok desteklerde bulunduklarını belirten Gençoğlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı vasıtasıyla üreticilere yeni projelerde de destek olunacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel