Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

Taksiti yeni biten 10 bin TL değerindeki motosikleti çalındı

Olay, Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Baklacı Mahallesinde 25 Kasım Cumartesi günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zeki Kekeç'e ait motosiklet kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Sabah kalktığında motosikletinin yerinde olmadığını fark eden Zeki Kekeç durumu Alaşehir İlçe Jandarma ekiplerine haber verdi. Ekipler olay yerinde yaptıkları incelemelerini tamamlarken hırsız veya hırsızları bulabilmek için çalışma başlattı.

"Mahallede hırsızlık olayları arttı"
Motosikletinin taksitlerini yeni bitirdiğini belirten Kekeç, "Mahallemizde sürekli hırsızlık olayları oluyor. Son olarak da bizim başımıza geldi. Bahçemizin demir kapısı kapalıydı. Gece demir kapıyı açarak evimizin bahçesine girip motosikletimin kilidini kırıp alıp götürmüşler. Sabah kalktığımızda motosikletimin yerinde olmadığını gördüm. Yaşadığımız bu olay sonrası ailece her an tedirginlik içerisindeyiz. Bizimle birlikte mahalle halkı da tedirgin. Komşularımız, bizim başımıza gelen olayın bir gün başlarına gelebileceği korkusuyla yaşıyor" dedi.
Bu arada Baklacı Mahallesinde yaşanan son 7 hırsızlık olayında para, ziynet eşyası, motosiklet, sigara ve gıda maddelerinin çalındığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel