Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Somalı Selis Milli Takıma Davet Edildi

U15 Kız Milli Takımının, 7 ve 9 Nisan 2016’da Moldova ile deplasmanda oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklanırken, kadroya Soma Zaferspor forvet oyuncusu Selis Demirci de davet edildi.

Soma’da faaliyet gösteren, Zafer Spor ve Gençlik Kulübü Bayan takımı Antrenörü ve Kulüp başkanı Hakan Arslanlancan Soma Zaferspor forvet oyuncusu Selis Demirci’nin Milli Takım’a davet edildiğini belirterek, "U15 Kız Milli Takımımızın, 7 ve 9 Nisan 2016’da Moldova ile deplasmanda oynayacağı hazırlık maçına kulübümüzün sporcularından Selin Demirci de seçildi. Sporcumuzu tebrik ediyorum. Somada 1,5 yıldır bayan futbolu konusunda faaliyet gösteren kulübümüz çalışmalarının meyvesini almaya başladık. Ciddi şekilde yürüttüğümüz bu proje Soma için önemli bir projedir. Daha önceki yarım kalan projeler Soma’ya bir faydası bugüne kadar geçirmemiştir. Önümüzdeki sezon bayanlar 3 üncü futbol ligine katılacağız ve şehrimizin ismini spor camiasına daha fazla duyurmaya tüm gayretimizle devam edeceğiz" dedi.

Aday kadroya davet edilen oyuncular 5 Nisan 2016 Salı günü saat 12.00’de Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanacak.

U15 Kız Milli Futbol Takımı 6 Nisan 2016 tarihine kadar çalışmalarını İstanbul’da sürdürdükten sonra Moldova’ya geçecek ve 7 ve 9 Nisan 2016 tarihlerinde Moldova U15 Kız Milli Takımı ile iki hazırlık maçı yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel