Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Sokak hayvanları için her çantaya bir mama

Sokak hayvanlarının aç kalmamasını önlemek, çocuklarımıza ve gençlerimize hayvan sevgisini aşılamak adına Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ‘Sokak canları için her çanta bir mama’ projesini başlattı. Turgutlu Belediyespor Kulübü oyuncuları ve ilçemizde çeşitli okullarda eğitim gören öğrencilerin desteğiyle başlayan projede öğrencileri çantalarında bulundurdukları mama paketlerini sokak hayvanlarının aç kalmaması adına hayvanlara veriyorlar. Amaçlarının soğuk kış aylarında sokak hayvanlarının aç kalmamasını önlemek olduğunu belirten Sosyal İşler Müdürü Metin Akgül, “Hayata geçirdiğimiz proje ile öğrencilerimize hayvan sevgisini aşılamak en büyük amacımız. Ayrıca soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarımız da böylece aç kalmayacak. Projeyi Turgutlu Belediyespor Kulübünün oyuncuları ve ilçemizde eğitim gören öğrencilerimizin de destek vermeleriyle başlatmış bulunuyoruz. Sizlerde bu projede yer alabilir, sokak hayvanlarımızın aç kalmamasını önleyebilirsiniz. Projeye destek vermek isteyenler Sosyal İşler Müdürlüğümüze veya Hayvan Barınağımıza başvurarak mama desteğinde bulunabilirler” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel