Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Şirinyer'e Kilit Parke Taşı

 Salihli Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmaksızın 102 mahalleye de eşit hizmet götüren Salihli Belediyesi, Şirinyer Mahallesi’nin yollarına Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında 7 bin metrekare kilit parke taş döşedi. Ekiplerin çalışmaları sonucunda yaklaşan kış mevsimi öncesinde kötü hava koşullarından dolayı yaşanacak olan ulaşım zorluğu mahalle yollarına parke taş döşenerek ortadan kaldırıldı.

Özellikle kış mevsiminde bozulan yollar nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını dile getiren mahalle sakinleri, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.

Öte yandan, Salihli Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerinin Derbent Mahallesinde başlayan parke taşı döşeme çalışmalarının ise çok kısa zamanda tamamlanacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel