Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

SIR GİBİ SAKLANAN ‘’SEKİZ’’ FİLMİNDEN İLK TEASER YAYINLANDI

Yayınlandığı ilk andan itibaren konusu ve kadrosuyla izleyicilerin büyük beğenisini toplayan suç gizem türündeki filmin gişe tarihi ise şimdiden merak konusu oldu. Film, ünlü bir şarkıcının sekiz yıl önce yaşadığı kazanın kirli işler yapan bir avukat tarafından üstü kapatılmasına rağmen sekiz yıl sonra karşılarına çok ağır bedellerle çıkmasını konu alıyor. Herkesi şaşırtacak sürpriz bir sonla karşımıza çıkacak olan film izleyicilerin karşısına gizem ve meraklarla dolu bir serüven sunuyor.

Yapımcılığını Hakan Yusufoğulları ve Mesut Erbaş’ın üstlendiği filmin senaryosunu yazan Buğra Kekik, aynı zamanda yönetmenlik koltuğuna da oturdu. Konusu ve kadrosuyla şimdiden büyük bir beklenti oluşturan film, sinemaseverler tarafından ilgi odağı olmaya devam edecek gibi duruyor.


Kaynak : HM PRODUCTIONS
www.hmproductions.tv

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=5dE-f0pHwOY

Haber: Hasret Dilek Delier

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel