Öne Çıkanlar kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı kısa film şehzadeler belediyesi

Selendi'de Asker Uğurlama Gecesi
 Selendi ilçesinde, vatani görevini yapmak üzere askere gidecek 1995/1 tertip gençler için belediye tarafından asker eğlencesi düzenlendi. Saray Kapalı Düğün salonunda düzenlenen eğlenceye, çok sayıda asker adayı genç, aileleri, askeri erkan ve ilçe protokolü katıldı. Gecede, asker adaylarının tek tek ismi ve gideceği noktalar okunarak Türk bayrağı hediye edildi. Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, askerlere hayırlı teskereler diledi. Akkoç, "Sizlere hayırlı teskereler diliyor diyerek başladığı sözlerine biliyoruz her yerde Türk milleti asker doğar denilmektedir buda bizi diğer milletlerden ayıran en önemli özelliklerden biridir bunun nedeni ise Türk milletinin aile terbiyesi, inancına olan bağımlılığı ve geçmişe olan saygısı ve vatana olan sevgisindendir" dedi.


Canlı müzik eşliğinde eğlenen gençler, gecede keyifli bir gece geçirdi. Gece ’en büyük asker bizim asker’ sloganlarıyla son buldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel