Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Sahalar Metal Genel Müdürü İsmail AYDIN ve yönetim Kurulu üyeleri Milletvekili Özdağ'ı Sahalar Geri Dönüşüm Tesislerinde ağırladı.

Milletvekili Selçuk Özdağ, geri dönüşüm konusunda fabrika genel müdürü İsmail Aydın'dan birifing aldı.

Konuklarına geri dönüşüm tesislerini gezdiren Genel Müdür İsmail Aydın, geri dönüşüm sektörünün ülke ekonomisine sağladığı katkıdan ve öneminden bahsetti. Geri dönüşüm sayesinde ithalata harcanan binlerce doların ülke ekonomisine kaldığını kaydeden Aydın, sektörün daha fazla desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Geri dönüşümün hammadde ihtiyacında dışa bağımlılığı ortadan kaldırdığına vurgu yapan Özdağ, özellikle başta Manisa olmak üzere ülke ekonomisine de önemli katma değer sağlandığını belirterek şunları söyledi: ”Tekrar yeniden geri dönüştürerek toprağa zarar vermeden, suya ve iklime zarar vermeden geri dönüşüme katkıda bulunuyorsunuz. Ayrıca istihdam yaratarak toplumsal barışa katkıda bulunuyorsunuz.” İstihdamın önemine değinen Özdağ, Türkiye’nin ekonomisine büyük katkıda bulunmanız dolayısıyla bize düşen ne varsa biz hazırız mesajını da verdi.

Ziyaret daha sonra fabrika idare binasında yapılan görüşmeler ile devam ederken sıcak bir ortamda görüşen taraflar ülke gündemine ilişkin konular hakkında da bilgi alışverişi yaptı.

(Özel Haber)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel