Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Selçuk Özdağ 2019 hedefinde resmi başvurusunu yaptı

2019 yerel seçimleri öncesinde AK Parti Genel Merkezinde Aday Adaylık başvurusunu gerçekleştiren AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Manisa'yı daha zengin, daha yaşanılabilir, daha özgür ve daha modern şehir yapma yolunda AK Belediyecilik hizmetleriyle buluşturmak için yola çıktıklarını belirtti.

MANİSA'Yİ AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ

 Özdağ 2 dönemdir kaybettikleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını 2019 yerel seçimlerinde tekrar geri almak için yola çıktıklarını ve buna inandıklarını ifade ederek, “Eğer milletimiz teveccüh ederse, teşkilatlarımız ve STK'lar teveccüh ederse, Genel Merkezimiz, Sayın Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan teveccüh ederse ve de kaderimizde varsa  bu yolda zafer bizi bekliyor. Dört aylık mücadele bizi bekliyor. Bu mücadelede tüm Manisalıları yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

HAKKIMIZ YOK VAZİFEMİZ VAR

7 yıllık Milletvekilliği döneminde yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu kaydeden Özdağ, “Manisa'da yapılmayanlar var, yapılmak istenip yapılamayanlar var. Bu yapılmayan ve yapılmak istenip yapılamayanları yapmak için Allah'ın izniyle biz göreve talibiz. Bu görevde de aynen Ziya Gökalp'in söylemiş olduğu gibi, “Ahlak yolu pek dardır. Tetik bas, önü yardır. Sakın hakkım var deme. Hak yok vazife vardır” sözlerinde ifade edildiği gibi Manisa ve Manisalılara karşı herhangi bir hakkımız yok, vazifemiz var” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel