Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

ŞEHİT AİLELERİNDEN BAŞKAN ÇELİK’E ZİYARET

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş: ‘Değerli Başkanım, bizlere her daim destek oldunuz. İçten ve samimi yaklaşımınız Şehit Aileleri ve Gaziler tarafından takdirle karşılanıyor’ dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik : ‘Değerli Ümit Başkanım, yanınızda olmaya ve sizler için hizmet etmeye devam edeceğiz’diye konuştu.

Dernek Başkanı Ümit Taydaş tarafından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e şahsının karakalem çalışması hediye edildi. Ayrı olarak Şehzadeler İlçesindeki bir parka Şehit Mehmet Savunmaz’ın ismini veren Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e şehidin ailesi tarafından Osmanlı Devlet Arması hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel