Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Sarıgöl’de bayan hakime veda yemeği

Bayan Hakim Merve Şaloğlu’nun Bingöl’e tayini çıkması nedeniyle Sarıgöl Adliyesi çalışanları tarafından Alaşehir’de bir restoranda veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Savcısı Abdullah Sönmez, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, daire amirleri ve adliye personeli katıldı.
Duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Cumhuriyet Savcısı Abdullah Sönmez, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk tarafından bayan Hakim Merve Şaloğlu’na çeşitli hediyeler verildi. Veda yemeğinde bir konuşma yapan Sarıgöl Cumhuriyet Savcısı Abdullah Sönmez, "Hakim arkadaşımız ile 15 aydan bu yana uyumlu bir çalışma içinde olduk. Eş durumu nedeniyle aramızdan ayrılması bizleri çok üzdü. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar dilerken, irtibatımızın her zaman edeceğini de belirtmek isterim" dedi.
Veda yemeğinde duygulu anlar yaşayan bayan Hakim Merve Şaloğlu, Sarıgöl’ü ve mesai arkadaşlarını hiçbir zaman unutmayacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel