Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Sarı Melekler Arkas’ı rahat geçti

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubunda Play-Off mücadelesi veren Alaşehir Belediyespor ligin 19. hafta müsabakasında İzmir Temsilcisi Arkas Spor’u ağırladı. Sarı Melekler salondan 3-0 galip ayrılarak puanını 44’e yükseltti ve 4’üncü sıradaki yerini korudu.

TVF Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu 19. Hafta müsabakasında Alaşehir Belediyespor İzmir Arkas Spor’u konuk etti. Karşılaşmayı Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı, Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan ve çok sayıda taraftar izledi. Taraftarının da yoğun desteğini arkasına alan Sarı Melekler karşılaşmanın ilk setini 25-20 alarak mücadelede 1-0 öne geçti. İlk sete göre daha çekişmeli geçen 2. sette de setin sonlarına doğru rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Sarı Melekler bu seti de 25-22 kazanarak maçta durumu 2-0’a getirdi. Sarı Melekler 3. seti de rahat bir oyunla 25-15 kazanarak üst üste 3’üncü, toplamda da 16’ncı galibiyetini alarak puanını 44’e yükseltti ve grupta 4. sıradaki yerini korudu. Sarı Melekler maç sonunda galibiyet sevincini kendilerine maç boyu büyük bir destek veren taraftarlarıyla paylaştı.

Grupta İlk 4 sırayı alacak takımların Play-Off vizesi alacağı lig mücadelesine hafta içi oynanacak müsabakalarla devam edilecek. Alaşehir Belediyespor 20. hafta mücadelesinde İzmir deplasmanında 8 Şubat Çarşamba Günü Saat 16.00’da Atatürk Spor Salonunda Işıkkent ile karşı karşıya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel