Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem şehitler için kınama

Sanayi sitesindeki altyapı çalışmaları sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde altyapı ihtiyaçlarını gidermek için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Akhisar Marangozlar Sanayi Sitesi’ne kanalizasyon hattı döşüyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’da sanayi esnafının sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ ekipleri, ilçedeki Nuri Geyik Sanayi Sitesi’ne içme suyu hattı döşeme çalışmasının ardından, Marangozlar Sanayi Sitesi’ne de kanalizasyon hattı döşeme işine başladı. Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve MASKİ 1. Bölge Müdürü Fatih Tuncer çalışmaları yerinde inceledi. Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, ilçe ayırt etmeksizin hizmet verdiğini ifade etti. Ensivri, “Akhisar’ın merkezinde ve mahallelerinde, vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve daha iyi altyapı kullanmaları için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin içme suyu problemine çözüm için çalışan ekiplerimiz şimdi de Marangozlar Sanayi Sitesi’nde kanalizasyon hattı oluşturuyor. Akhisar’a sağlanan kesintisiz hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel