Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Salihli’den fileye çifte transfer

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor’da transfer harekatı sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip iç transferde Buket Yılmaz ile sözleşme yenilerken, dış transferde ise orta oyuncu Emine Arıcı’yı renklerine bağladı.

Voleybola 8 yaşında Salihli Belediyespor alt yapısında başlayan Buket Yılmaz, Karşıyaka Asrın Grup, TVF Spor Lisesi ve Seramiksan forması giydikten sonra geçtiğimiz sezon yuvaya geri dönmüştü. Genç Milli Takım forması da giyen 1994 Salihli doğumlu Buket Yılmaz, voleybola başladığı Salihli Belediyespor’da bu yıl şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. 1.82 boyundaki Yılmaz, smaçör olarak görev yapıyor.

Yeşil-beyazlı kulübün diğer transferi orta oyuncu Emine Arıcı ise voleybola İzmir’de başlarken ilk transferi Vakıfbank’a oldu. Kariyerinde Karayolları başta olmak üzere, Alaşehir Belediyespor, Bayramiçspor, Güç Koleji’nde forma giydi. Küçük, Yıldız, Genç ve Pav kategorilerinde görev yapan oyuncu takımı ile 4 defa Türkiye Şampiyonluğuna ulaşma başarısını gösteren Arıca, hedefi olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu dile getirdi. 20 yaşındaki orta oyuncu Arıca ise 1.92 boyunda.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeBayanlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel