Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi

Salihli’den Başbakan’a "Üzüm Teşekkürü"
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Manisa’da katıldığı toplu açılış töreninde “Anaokul ve İlkokullara kuru üzüm dağıtacağız” sözleri üzerine açıklamalarda bulunan Salihli Ziraat Odası Başkanı Necati Aktürk, haberi sevinçle karşıladıklarını belirtti.
Başbakan Davutoğlu’nun Manisa’da katıldığı toplu açılış töreninde “Anaokul ve ilkokullara kuru üzüm dağıtacağız” haberini duyunca çok sevindiklerini söyleyen Salihli Ziraat Odası Başkanı Necati Aktürk “Genel olarak ihracata giden çekirdeksiz kuru üzümün bir kısmının iç piyasada anaokulu ve ilkokul öğrencileri tarafından tüketilecek olmasını hem üretici, hem de öğrenciler için faydalı olacaktır. Okul üzümü akıl üzümünün yeniden önümüzdeki 2016-2017 eğitim öğretim yılında okullarda devam etmesi üretici açısından büyük bir kazançtır. Başta Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ile AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen ile AK Parti Salihli İlçe Başkanı Ahat Aksoy’a çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel