Öne Çıkanlar Kula Devlet Hastanesi izmir istanbul Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem enflasyon açıklaması

Salihli filede kendi evinde kaybetti

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 1-0 öne geçtiği maçta rakibi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a 3-1 yenildi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Lig A Grubu’nda mücadele eden Salihli Belediyespor, ligin 19’uncu haftasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Belediye Spor Salonu’nda oynanan, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ile voleybol severlerin izlediği maçta ilk seti 25-18 kazanan yeşil-beyazlı ekip 1-0 öne geçti. Ancak maçta 2.seti 18-25, 3.seti 12-25 ve 4.seti 16-25 konuk ekip Balıkesir Büyükşehir Belediyespor kazanınca, salondan 3-1’lik galibiyetle ayrılan taraf oldu. Salihli Belediyespor bu mağlubiyet ile grupta 24 puanda kalırken, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ise puanını 37’ye çıkardı.

Anahtar Kelimeler:
SalihliBelediyespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel