Öne Çıkanlar Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Manisa Büyükşehir Belediyesi Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Salihli filede iki liberoya imza attırdı

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor’un dış transferde Alaşehir Belediyespor’dan transfer ettiği eski oyuncusu libero Merve İzbilir ile iç transferde anlaşma sağladığı libero Merve Ateş ile sözleşme imzaladığı açıklandı.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan İzbilir, bir yıl aradan sonra şampiyonluk yaşadığı yeşil-beyazlı formayı giymenin heyecan ve mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya başarı sözü verdi. Başkan Kayda ise iki genç oyuncu Merve İzbilir ve Merve Ateş’in takımın gücüne güç katacağına vurgu yaptı.

İmza törenine ise Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, Kulüp Başkan Yardımcısı Hüsamettin Çelik, Baş Antrenör Bora Şensoy da katıldı.

Öte yandan Salihli Belediyespor, geçen sezon takımda yardımcı antrenör olarak görev yapan Serdar Semerci ile yeniden anlaşma sağlayarak sözleşme imzaladı.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeBayanlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel