Öne Çıkanlar Kerbela 10 Ocak Çalışan Gazetecileri turgutlu haber Mimar Sinan üst geçidi tbmm genel kurulu

Salihli Adliyesinde Yenilenen Atatürk Köşesi Açıldı
Manisa’nın Salihli ilçesindeki Adliye binasındaki yenilenen ’Atatürk Köşesi’ düzenlenen törenle açıldı.
Bülent Sönmezer dönem başkanlığındaki Salihli Rotary Kulübü’nün katkıları ile yenilenen Salihli Adliyesindeki Atatürk Köşesi’nin açılışına Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Taner Akıncı ile adliye personeli katıldı.
Törendeki konuşmasında barış vurgusu yapan Salihli Rotary Kulübü dönem Başkanı Sönmezer, “Ülkemizin içinde bulunduğu çirkin ve karanlık günlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Yurtta barış, cihanda barış’ ilkesi doğrultusunda kardeşlik ve birlikteliğe ihtiyacımız var.” dedi.
Atatürk Köşesi’nin yenilenmesinde katkısı bulunan Salihli Rotary Kulübüne teşekkür eden Cumhuriyet Başsavcısı San, küçük ama anlamı büyük olan bir açılış gerçekleştirdiklerini söyledi.
Konuşmaların ardından yenilenen Atatürk Köşesi protokol tarafından törenle açıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel