Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

Refah Partisi Şehzadeler İlçe Yönetiminden TÜMŞAD Manisa Şubesine Ziyaret

Yapılan ziyarette konuşan Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş: ‘Şehit Ailelerine ve Gazilere verdiğiniz değer üzerine gerçekleştirdiğiniz ziyaret için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şehit Ailelerine Gazilere sahip çıkmak ülkemize sahip çıkmaktır. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ dedi. 
Yeniden Refah Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Barış Doğan: ‘İlk ziyaret sıralamasında çok önemli olması vesilesiyle yanınızda olmak istedik. Biz sizleri siyaset üstü görüyoruz ve çok kıymetli olduğunuzu belirtmek isterim. Bu vesileyle her daim yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Sayın Başkanım çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel