Öne Çıkanlar yılmaz çakan polis 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü para İl Milli Eğitim Müdürü

Recep Tayyip Erdoğan’a ödül

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki okullarda okuyan ve Manisa genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Ödül alan öğrenciler arasında ismiyle dikkat çeken 14 yaşındaki Manisa Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Recep Tayyip Erdoğan da Çocuk Şarkıları Dalında il ikincisi olarak madalyasını ve başarı belgesini aldı.

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki okullarda okuyup Manisa geneli yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Şube Müdürü Cumhur Kapusuz, Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Tonoz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, okul dışında yapılan etkinliklerin öğrencilerin kimliklerin oluşturduğunu söyleyerek, “Ülkemizin geleceği adına yapılan her çalışma önemlidir. Bizler de öğrencilerimize bu konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz de ülkemiz için gayret edeceklerdir. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın. Bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilere kupaları, madalyaları ve başarı belgeleri takdim edildi. Şehzadeler ilçesinin en başarılı okulu olan Gediz Anadolu Lisesi elde ettiği derecelerle ödüllere de damga vurdu. Babasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu sevgiden dolayı adını verdiği Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi 14 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan da Çocuk Şarkıları dalında elde ettiği il ikinciliği ile madalya ve başarı belgesi aldı. Erdoğan’ın, Rumeysa Rukiye Can, Sudenaz Bademci ve Meryem Şengül ile birlikte yarıştığı çocuk şarkıları dalında Manisa ikincisi oldukları öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
şehzadelerIlçe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel