Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Piyadeler mezarlığı bakımdan geçti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekiplerince, Alaşehir Piyadeler Mahalle Mezarlığında bakım ve temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında mezarlıklarda bulunan ağaçlar budanırken, mezarların üstündeki yabani ve kurumuş otlar da temizleniyor.

Manisa İl genelinde mezarlıklarda periyodik olarak bakım çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Alaşehir Piyadeler Mahalle Mezarlığında temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalarda mezarlıklarda bulunan ağaçlar budanıyor, mezarlıkların üstündeki yabani ve kurumuş otlar da temizleniyor. Yürütülen çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Koordinasyon Şube Müdürü Akif Ceylan, "Mezarlıkları manevi duygularımıza yakışır hale getirebilmek amacıyla periyodik olarak bakım ve temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede Piyadeler Mahalle Mezarlığında yürütülen çalışmaların ardından vatandaşlarımız ebediyete intikal eden yakınlarını daha huzurlu ve rahat bir ortamda yapabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel