Öne Çıkanlar Jandarma ekipleri hazine bakanı sosyal koruma ak parti Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi

Pedagog Çamlıoğlu’ndan ‘Biz Olmak İçin Yüzleşelim’ Semineri
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Aile Danışma Merkezi Pedagogu Kemal Çamlıoğlu’nun düzenlediği ‘Biz Olmak İçin Yüzleşelim’ adlı iletişim semineri gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mart ayı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nde Pedagog olarak çalışan Kemal Çamlıoğlu, ‘Biz Olmak İçin Yüzleşelim’ adıyla iletişim semineri düzenledi. Kültür Merkezi Lale Salonu’ndaki seminere, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, meclis üyeleri, MHP Kadın Kolları Başkanı Nevin Kaleli Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı ve çok sayıda davetli katıldı.

SAMİMİYET SEVGİYİ DOĞURUR

Çamlıoğlu, “Samimi olmalıyız. Her türlü iletişimin ve hayatta başarılı olmanın dayanak noktası samimiyettir. Samimi duygularla hareket eden bireyler sevgiyi, saygıyı ve en önemlisi insanları anlar. Gelin ilişkilerimizde samimi olalım, kini, nefreti birbirimizi çekiştirmeyi bırakalım” diye konuştu.

HATALARINIZ OLACAK, ONLARLA YÜZLEŞİN

İnsanların hatasız olamayacağını belirten Çamlıoğlu, “Hatalarınızla yüzleşin, kendinizi eleştirin yanlış yaptığınızda bunu kabullenin ve yanlışlarınızı düzeltmek için kırıcı olmayın. İnsanları dinlemeyi seçerseniz, onların da sizi dinleme fırsatı doğacaktır. Temiz duygularla hareket eden insan asla kaybetmez” diye konuştu.

BİRLİKTE GÜÇLÜ OLURUZ

Aile, İş, Bireysel ve Toplumsal hayatımızda bencil yaklaşımın yanlış olduğunu belirten Çamlıoğlu, “Biz duygusu ile hareket edildikçe birey hayatında gerçekleştireceği işlerde başarıyı yakalar. İletişimi güçlendirelim. Mutluluk, ahenk, başarı hepimiz için var, sadece birlikte fayda da buluşalım Gelin Biz’i bulalım, Biz’de ayna olalım. İnsanlarla olan iletişimimizi güçlendirdikçe toplumla olan bağlarımız da güçlenecek” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları kısa bir skeçle katkıda bulunurken, Konservatuvar Eğitmeni Efe Çıraklar seslendirdiği şarkılarla geceye katılanlara duygusal anlar yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Dans Topluluğu ise gerçekleştirdikleri sahne performansı ile izleyenleri büyüledi. Gecede Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Rudyard Kipling’in ‘Eğer’ adlı şiirini seslendirdi. Çamlıoğlu, seminerinde vatan uğrunda canlarını feda eden şehitlerimiz için dua okunmasını istedi.

BU GECE BİZ OLMA DUYGUSUNUN GÜCÜNÜ YAŞADIK

Seminerin sonunda sahneye davet edilen MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan Pedagog Kemal Çamlıoğlu’na çiçek takdim etti. Arslan, “Bu gece bu seminerde insan ilişkilerinin önemine değinen Kemal hocamıza, Ben değil biz olma duygusuyla yaşamamız gerektiğini bizlere tekrardan hatırlattığı ve biz olma duygusunun gücünü yaşattığı için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel