Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film şehzadeler belediyesi manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Ölüm Uykuda Yakaladı!

Manisa’da 25 yaşındaki bir genç evinde uyuduğu sırada çıkan yangında hayatını kaybetti
Edinilen bilgiye göre, Arif Süleyman Görer’in geceyi geçirdiği ailesine ait Şehzadeler ilçesine bağlı Yeni Harmandalı Mahallesinde bulunan iki katlı evde sabah 06.00 sıralarında henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alev ve dumanları fark eden mahalle sakinleri hemen durumu jandarma ve 110 İtfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulunurken, bu sırada da evde uyuduğu öğrenilen Arif Süleyman Görer’e de ulaşmaya çalışıldı. Uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangın sonrası Arif Süleyman Görer’in cansız bedenine ulaşıldı. Yangında Görer’in hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları sinir krizi geçirdi. Talihsiz gencin cenazesi Manisa Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan, Arif Süleyman Görer’in ailesinin Manisa’da ikamet ettiği, genelde çiftçilik için yaz mevsiminde Yeni Harmandalı Mahallesinde bulunan evde kaldıkları öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel