Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi

Öğrencilere Yunusemre’den Anlamlı Hediye
Yunusemre Belediyesi, Kent Konseyi’yle birlikte 28 Mart-3 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası dolayısıyla öğrencilere kitap hediye etti. Öğrencilere kitapları düzenlenen törenle Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur tarafından takdim edildi.
Bu yıl 52’ncisi kutlanan Kütüphane Haftası kapsamında Yunusemre ilçesine bağlı Sakallı Mahallesi Ömer Ege Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler, Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Kent Konseyi’nin ortak düzenlediği etkinlikte bir araya geldi.
‘KİTAP OKUMANIN SAYISIZ FAYDASI VAR’
İlk olarak kütüphane ziyareti gerçekleştiren öğrenciler, daha sonra Yunusemre Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlandı. Belediyesi Başkan Yardımcısı Şule Uygur’un ev sahipliğini yaptığı etkinlikte, öğrencilere tek tek ilerde ne olmak istediklerini soran Başkan Uygur, etkinliğe katılan çocuklara seslendi. Uygur yaptığı konuşmada, “Yunusemre Kent Konseyimiz ile birlikte düzenlediğimiz Kütüphaneler Haftası etkinliklerimiz kapsamında sizlere en güzel en anlamlı birer hediye verdiğimizi düşünüyorum. Çünkü kitap okumak, beyni güçlendirmekle birlikte, anlama ve algılamayı kuvvetlendirir. Böylece okul ve iş hayatında yüksek oranda başarı sağlamış olursunuz. Kitap okumanın sayısız yararları var. Toplumumuzun bilinçli ve zeki gençlere ihtiyacı var. Teknoloji gelişse de bizim okuma alışkanlığımız ömür boyu devam etmelidir.” dedi.
ÇOCUKLAR KİTAPLARI ÇOK BEĞENDİ
Şule Uygur, 4 mahalleden taşımalı eğitimle bir araya gelen Ömer Ege Ortaokulundaki 86 öğrenciye kitap armağan etti. Öğrenciler hediyelerine sevinirken; kitap okumanın önemine ilişkin besteledikleri şarkıyı seslendirdi. Meclis Salonu’ndaki etkinliğin ardından öğrencilere yemek ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel