Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Öğrencilerden rehabilitasyon merkezine ziyaret

Manisa’nın Kula ilçesindeki Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Ziyarete Müdür yardımcısı Ramazan Balcı, Felsefe öğretmeni Fatma Aydın ve öğrenciler katıldı. Konuyla ilgili bilgi veren Müdürü yardımcısı Ramazan Balcı, "Ziyaretimiz esnasında okulumuz öğrencileri tarafından kurum sakinlerine çiçekler takdim edildi ve öğrencilerin kurumda yaşayan vatandaşlarımızla etkileşimde bulunması sağlandı. Gruplar halinde bakımevi sakinlerinin yaşadıkları odalar rehber nezaretinde ziyaret edildi. Öğrencilere burada bulunan vatandaşlarımızla sohbet edebilecekleri bir ortam hazırlandı. Ayrıca ziyarete katılan okulumuz öğrencileri kurumda yapılan faaliyetlerin tanıtılması amacıyla çeşitli etkinlik atölyelerini gezdi." dedi.

Okulun 12. sınıf öğrencisi Ayşe Çil, "Yunus Emre Anadolu Lisesinden 80. Yıl Rehabilitasyon Merkezine ziyarete geldik. Çok güzeldi. Onlar ile güzel vakit geçirdik. Çok mutlu olduk ve onlara çiçekler dağıttık. Bir teyzemiz Kur’an okuyordu dua ediyordu ve bizim için de dua etti. Çok mutlu oldum." şeklinde konuştu.

Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ramazan Akar ise ziyaretten duyduğu memnuniyetti dile getirerek şunları söyledi:

"Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerimize ziyaretlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu günü hatırladıkları için kendilerine müteşekkiriz."

Akar daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı olan ve alanında Türkiye’de tek olma özelliğini taşıyan merkezle ilgili öğrencilere bilgi verdi.

Öğrenciler Kurumda yaşayan kadınlar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Anahtar Kelimeler:
ManisaKula
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel