Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Nihat Hatipoğlu Manisalılarla Buluştu

 Saruhanlı Belediyesine ait düğün salonunda gerçekleştirilen programı, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, belediye meclisi üyeleri ve yaklaşık 2 bin kişi takip etti. Hatipoğlu’nu yakından görmek isteyen vatandaşlar, program başlamadan bir saat önce salonu doldurdu. Dışarıda kalan vatandaşlar için düğün salonunun bahçesine ekran kurularak naklen yayın yapıldı. Başkanı Yaralı, açılış konuşmasında İslam dünyası ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekerek," Müslümanlar üzerinde çeşitli operasyonlar yapılıyor. Bir dönem El-Kaide, daha sonra DEAŞ denilen bir örgüt çıkardılar. Müslümanı Müslümana kırdırmaya çalışıyorlar. Hoşgörü dini olan İslamiyeti terör ile yan yana getirme çabası içindeler. Bu yönde bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Bizim bu oyunlara gelmememiz gerekiyor. Bunun için birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Bu programı da birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmek için düzenledik" dedi.

Hatipoğlu ise konuşmasında İslam dininin hoşgörüsüne, İslamiyetin kız çocuklarına bakışına ve merhamet konularına değinerek, salonda duygusal anlar yaşattı. İlçe halkının yoğun ilgisinden oldukça memnun kaldığını belirten ünlü ilahiyatçı, yaklaşık 1 buçuk saat süren programın sonunda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel