Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi

Muhtarlıklar işleri sıkı takip ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı ekipleri, mahallelerde hayata geçirilen hizmetleri yerinde inceleyerek, talep ve şikayetleri dinliyor ve ilgili birimlere aktarıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, Yunusemre ilçesinde Davutlar, Karahüseyinli, Sakallı ve Uzunlar Mahallelerini ziyaret etti. Mahallelerin muhtarları ile ilk görüşmelerini yapan ekipler, ardından mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Özellikle Davutlar Mahallesindeki kadınlar, Büyükşehir Belediyesi heyetine özel ilgi gösterdi. Yıllardır korku ile seyahat ettikleri S biçimli virajların Manisa Büyükşehir Belediyesi ile tarih olduğunu belirten kadınlar, Başkan Cengiz Ergün’e de teşekkürlerini iletti. Muhtarlıklar Dairesi ekiplerinin, Karahüseyinli, Sakallı ve Uzunlar Mahallesi Muhtarları ile yaptığı görüşmeler de oldukça olumlu geçti. İstedikleri hizmetleri aldıklarını belirten mahalle muhtarları Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel