Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Minikler Mehmet Akif Ersoy’u tanıdı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören miniklere anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Miniklere masal okuma etkinliği kapsamında ‘Mehmet Akif’le Bir Gün’ adlı masal okundu ve canlandırıldı.

Çocukların küçük yaştan itibaren gelişimlerini sağlamak adına kültürel ve sosyal anlamda etkinlikler düzenleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde masal okuma etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde sorumlu Reyhan Balaban ve öğretmenleri tarafından miniklere, ‘Mehmet Akif’le Bir Gün’ adlı masal anlatıldı. Etkinlikte minikler tarafından canlandırma da yapıldı. Etkinlikte, İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşını yazdığı günleri minikler canlandırdı. Küçük yaştan itibaren vatan sevgisinin aşılandığı çocuklar, hem öğrendiler hem de eğlenerek bilgi sahibi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel