Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Minibüsçüler 3. kez 'Mustafa Baykal' dedi

S.S 24 Nolu Salihli Şehiriçi Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, olağan genel kurulunu Ticaret ve Sanayi Odası Sardes Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Nihat Hansu’nun yaptığı kongrede seçime tek liste ile giren mevcut Başkan Mustafa Baykal, 3. kez kooperatifin başkanı seçildi. 
Kongreye katılan tüm üyelere teşekkür eden kooperatif Başkanı Mustafa Baykal, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Baykal, Salihli halkına şehir içi ulaşımda en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. 
Mustafa Baykal Başkanlığı’ndaki Sınırlı Sorumlu 24 Nolu Salihli Şehiriçi Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetim kurulu Halil İbrahim Gök ve Ergül Gürsoy’dan oluşurken, denetim kurulu ise Mehmet Bircan ve Ali Sarıkaya’dan oluştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel